ניתוח לקיבוע ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/03/2014 | 22:25 | מאת: יורי

שלום, אמא שלי עברה שני ניתוחי החלפת ברך, וניתוח נוסף לשתל אנטיביוטי. מאז הניתוח האחרון החלו דלקות חוזרות ונשנות מלוות בחום. הומלץ לה על ניתוח לקיבוע ויישור קבוע של ברך. האם ישנה אופציה אחרת? תודה מראש

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה לדעתי עדיף לדון על האופציות עם הרופא המנתח אשר מכיר את אמך וגם מכיר את ניסיונות הקודמים שנעשו בכדי לעזור לה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים