שחיקת סחוס והמשך פעילות גופנית.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/03/2014 | 12:19 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בן 26 ועוסק באופן קבוע בפעילות גופנית, ריצה/משקולות, לאחר שהחל לי כאב חזק בבירך ימין הלכתי אל אורטופד אשר אמר לי שיש לי שחיקת סחוס קשה בברך ימין והתחלה ברגל שמאל והמליץ לי להפסיק לאלתר אימוני משקולות ברגליים ולא לרוץ אלא לעשות אופניים/שחיה. ריצה זה התחביב העיקרי שלי, אין לי בעיה לקחת מנוחה של מספר שבועות אך האם גם בעתיד אסור לי לרוץ ולהתאמן במשקולות ברגליים כלל? או שאפשרי בהורדת העומס? תודה.

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים