כאבים בפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/03/2014 | 23:45 | מאת: רבקה

שלום רב בני בן 41 מתלונן כ-6 חודשים עם כאבים במפרק ירך, נעשה מיפוי עצמות הודגמה קליטה מוגברת , נעשה mri, התשובה היתה לאחר הזרקה גדוליניום נראה האדרה קלושה של הממצא בראש הפמור קדמי מיאמין סדרה 12 ו-10 לסיכוםף איזור קווי קטן סוב- קורטיקלי בראש פמור קידמי מיאמין, לא ברור משמעותו של ממצא זעיר , יש לשקול בדיקת ביקורת לפי נסיבות קליניות לא הודגם ממצא פתלוגי במפרק si, אני מאד מודאגת אבקש לקבל תשובה איך להתיחס לתשובת הבדיקה תודה רבקה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות לרופא ששלח אותך להמשך בירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים