ברך ננעלת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/03/2014 | 10:29 | מאת: גל

שלום רב, מזה מספר ימים אני סובל מנעילות חוזרות של ברך ימין מלוות בכאב חד וחזק, בעיקר בפעילויות כמו עליה במדרגות או קימה מישיבה. מאז פציעה בצבא נשארו לי מספר רסיסים באזור הברך שאני חושש שאחד מהם חדר לחלל הברך וגורם לכאבים. האם צילום רנטגן (יש לי כבר הפניה) יספיק לאורטופד על מנת להבחין בגוף זר קטן בחלל הברך או שיש צורך בMRI? במידה וצריך להוציא את הגוף מה הצפי לתהליך ההחלמה?

שלום רב ממשה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ולא ניתן לתכנו טיפול אבחנה באורטופדיה נעשית לרוב לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה והפניה לבירור באם יש צורך ברגע שתהיה אבחנה ניתן יהיה לקבוע את הטיפול הנחוץ בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים