כאב ברכיים חזק שחולף

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/03/2014 | 08:15 | מאת: דוד

שלום, אני בן 23 ,ויש לי בעיה שבעת ריצה או טיפוס וירידה תלולה בטיול מתחיל לי כאב חזק בברך שמאל, שלא מאפשר לי להמשיך בפעילות, כאב זה חולף לאחר יום מנוחה, מכיוון שכך אני מתעצל ללכת לרופא.שאלתי היא האם יש טיפול לזה והאם אני גורם נזק לברך בהליכה רגילה שבה אני לא מרגיש כאב.תודה.

שלום רב ממשה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנה באורטופדיה נעשית לרוב לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה והפניה לבירור באם יש צורך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים