avn

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/02/2014 | 23:17 | מאת: ki

יש לי avn במפרק ירך דרגה 2b לפי הבנתי יש סימן של הנמק בצילום רנטגן האם יש טיפול לדרגה 2b או שרק ניתוח יעזור(אם בכלל..)

שלום רב AVN נמק אסוסקוליר(היעדר אספקת דם) של ראש הירך, יכול לנובע מהמון סיבות בין הסיבות השכיחות • סטרואידים • אלכוהול • טראומה כגון שבר צוואר הירך • מחלות שונות הפוגעות באספקת הדם וכולי הטיפול השמרני- כולל מנוחה( ללא ריקודים), היעדר/הפחתת נשיאת משקל על הרגל(שימוש במקל הליכה או קביים), תרופות נוגדות כאבים , מדרסים, אפוסתרפיה טיפול ניתוחי יכול להיות- קידוח ראש הירך, העברה של עצם השוקית יחד עם כלי הדם לראש הירך, חיתוך עצמות(אוסטאוטומיה), החלפת מפרק ירך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים