כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/02/2014 | 02:12 | מאת: ציון

שמי ציון בחור בגיל 38 התחילו לפני מספר שנים כאבי ברכיים. אני חייב לציין שבמהלך תקופה זאת כמעט ולא הייתי עושה פעילות סופרטיבית רק מיידי פעם משחק כדורגל . לפני שהתחילו לי הכאבים היה לי יותר זמן לשחק כדורגל . הכאבים באים בעיקר שאני עולה במדרגות עם משקל שבא איתי או ביציאה מהרכב או בתנועה של כיפוף הכאב חד וחולף מהר ,כשאני נוגע בפיקה השמלאית אני מרגיש כאילו משהו לא מחובר טוב כאילו הברכת רופפת ובנוסף יש קליקים מיידי פעם. עשיתי מיפוי עצמות לפני כשנה לא ראו משהו מיוחד ,האם אני צריך להגביר את הפעילות הספורטיבית,והאם כאשר אני עושה פעילות אפילו קלה ויש כאב בברך להמשיך את הפעילות או לעצור.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להבין מה האבחנה, יש צורך באבחון הבעיה לאחר בדיקה פיסיקלית ובתאם לכך הטיפול נקבע בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים