קרע במינסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/02/2014 | 10:12 | מאת: דוד

אני בן 37 בריא . עברתי קרע במינסקוס ברך שמאל לפני שנתיים והשתקמתי ללא ניתוח, כיום אני אחרי קרע במינסקוס ימין . אני עובד בעבודה די אינטנסיבית ומעמיסה על הגפיים, האם הגוף משקם את עצמו מספיק ומרפד את הברך איכשהו? או שעדיף לי לעזוב את העבודה הזו? האם רצוי להפסיק עם פעילות ספורטיבית מאומצת כמו ריצה וכדורסל? ועד כמה יעיל הסד המיוחד שמולבש על הברך?

שלום רב בכדי לענות על שאלותיך יש להכיר את הממצאים הפיסיקליים ובדיקות ההדמיה , מומלץ להתיעץ עם האורטופד המטפל ורופא התעסוקה באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים