תינוק בן 11 חודשים חולה המון

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

09/04/2016 | 21:33 | מאת: סיון

שלום, בני כבן 11 חודשים ומגיל 5 חודשים נמצא במסגרת. הוא חולה המון.. בעיקר במחלות ויראליןת לדברי הרופאים ודלקות באוזן. הבנתי מהרופאה שכנראה בכל וירוס שיחטוף זה יכלול גם דלקות אוזניים. תוך חודש הוא היה חולה 3 פעמים-פעם אחת דלקת אוזניים עם חום, פעם אחת הצטטנות מלווה בחום (כנראה נדבק ממני) ועכשיו חולה כבר כמעט שבוע בהתחלה אמרו ויראלי ולאחר יום מצאו דלקת באוזן. כבר 6 ימים והחום לא מפסיק. היום למשל היה בלי חום כל היום ואז העלה חום ל-38.5. בבדיקה האחרונה הרופאה ציינה טחול וכבד מוגדלים ואם לא ירד החום בימים הקרובים להגיע לביקורת.. הגיוני שהוא חולה ככ הרבה? לא מסוכן שלעתים קרובות הוא לוקח תרופות? (נובימול, טיפות אוזניים, אנטיביוטיקה וכו) איך ניתן לחזק את מערכת החיסון? תודה, אמא מודאגת שלא ישנה כבר בלילות...

שלום, בהחלט ניתן לעזור ולמנוע את התחלואה הזאת.זה קורה אצל ילדים רבים שנכנסים למסגרת. אני מטפל בהם בתכשיר הומיאופתי שלי שמיועד לחיזוק המערכת החיסונית ולמניעת התחלואה. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות