חום כל שבוע

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

04/03/2016 | 16:25 | מאת: שני

הבת שלי בת שנה ו10 חודשים נכנסה לגן בגיל שנה וחצי ומאז כל הזמן עם נזלת כרונית שיעול וחום 39 כל שבוע וחצי במשך שלושה ימים עשינו בדיקות דם מקיפות וראינו שהייתה לה מחלת הנשיקה והמוגלובין נמוך 9.9 אני נותנת לה ברזל וויטמין סי האף לא מפסיק לנזול היינו אצל אף אוזן גרון ניסינו אנטיביוטיקה ניסינו טיפות פניסטיל זה רק מרגיע לא מעביר לא את הנזלת ולא את השיעול והחום כמובן מגיע כל שבוע וחצי לשלושה ימים הילדה מתפקדת רגיל אבל נמאס לי ומפחיד לתת לה כל הזמן אקמול ונורופן ללא הפסקה מה עוד אפשר לעשות למה זה לא עובר לה ???

שלום, אלה תופעות ידועות בשנה הראשונה לגן. אני מציע לכם טיפול בהומיאופתיה שבמרבית המקרים גורמת להם להיות מאד עמידים למחלות וזה מפסיק את התחלואה הקבועה הזאת. אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות