חום כמעט שבוע לילדה בת שנתיים ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

20/01/2016 | 22:38 | מאת: דנית נוריאל

שלום , אשמח להתייעצות , ביתי בת כשנתיים ועשרה חודשים מיום שישי עם חום שיורד עם תרופות נורופן ונובימול ושוב עולה , היינו פעמיים בבדיקה אצל רופאה שבפעם הראשונה אמרה שפעת מפני שהילדה גם מנוזלת מעט ובפעם השניה יצאו פצעים בפה הרופאה אמרה כתוצאה מהחום ורק לדאוג לשתיה , כבר שבוע שהילדה לא אוכלת שום דבר בכלל , האם נורמלי ? חלשה ותשושה מאוד והאם זה בסדר להשתמש בתאופות להורדת חום במשך זמן כה ממושך ? יש לציין כי הרופאה לא שלחה לבדיקות ...

שלום, זה אכן נראה כמו שפעת והשנה זאת שפעת ממושכת של שבוע ימים ומעלה. אין בעיה לתת תרופות להורדת חום למשך כל התקופה. היא תחלים ותחזור לעצמה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות