גזים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

06/12/2015 | 14:35 | מאת: סער

תודה על התשובה. מה הסיבה שאינך ממליץ על סימיקול אשר מאושר על ידי משרד הבריאות ושנעשו עליו ניסויים בעוד שr37 לא?

שלום, לא אמרתי שאני לא ממליץ ושזה לא טוב ,אמרתי שיש לי ניסיון מצויין עם התכשיר השני.את מוזמנת לנסות את הסימיקול וכל תכשיר אחר

07/12/2015 | 10:35 | מאת: סער

אנסה,תודה. בנוסף, התינוקת בת שלושה שבועות ולאחרונה היא מתקשה לינוק בלילה בגלל הגזים. היא כל הזמן מתנתקת ובוכה , אני מנסה להרגיע אותה ולהציע לה את השד שוב והיא לא תמיד מצליחה. נראה שלמרות ההנקה הקצרה- 10 דקות בשד אחד אחרי פיטולים רבים היא בסוף נרגעת ונרדמת. האם זה טבעי שתינוקות ינקו פחות בלילה? האם ישנה תנוחה מומלצת להניק אותה בזמן גזים שתקל עליה? בנוסף, הילדה עברה הפרדת לשון בגיל שבוע וזה עזר לי עם הכאב בפטמות אבל לאחרונה נראה שזה חוזר שוב , אני חושבת שזה בגלל הלילות שהיא מתנתקת ובוכה. מה עלי לעשות?

מנהל פורום חום אצל תינוקות