חום חוזר אצל תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

07/07/2013 | 11:33 | מאת: ס

אני במשך כמה חודשים מתמודדת עם חום חוזר אצל בתי בת השנה וחצי. החום יכול להיות בין 38.5-39.5, ליומיים-שלושה ולאחר מספר ימים חוזר שוב. לפעמים לאחר שבוע שבועיים חוזר ולפעמים לאחר יומיים חוזר. טענת הרופא בכל פעם שזהו וירוס, ולתת שוב אקמול. לי לא נראת יותר התשובה הזו. מה יכולה להיות הבעיה ואילו בדיקות ניתן לעשות.

שלום, ראשית זה בהחלט יכול להיות ובמיוחד אם הרופא בדק ומכיר אותה. בנוסף ניתן לבצע בדיקות דם כלליות ולראות אם יש חריגות. אם הכל תקין ניתן למנוע את התחלואה החוזרת ע"י חיזוק המערכת החיסונית ע"י טיפול הומיאופתי. אשמח לעזור.

19/11/2015 | 01:18 | מאת: חנה

הבת שלי כל הזמן יש לה חום ואחרי שבוע הוא חוזר ליפעמים אחרי 4 ימים החום נע בו38.וחצי ל39 וחצי החום נימשך בדרך כלל בן 3 ל4 ימים אני מפחדת נורה הרופה אומר שזה ווירלי הספירת דם שלה תקינה זה מראה שיש זהום חידקי אבל נמוך אני כבר לא יודעת מה עושים למה זה קורא היא גם בגן אבל גם ליפני הגן היה ככה

מנהל פורום חום אצל תינוקות