חום ממושך

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

29/08/2015 | 21:10 | מאת: ליאת

ערב טוב, הבן של בן 3 במשך חמישה ימים היה עם חום גבוה שירד רק עם מורידי חום. השקדים היו מאוד נפוחים ( נושקים). עשינו בדיקות דם, שתן, ספירה, משטח שיצאו תקינות שהראו על מחלה ויראלית.. ( מעט סימנים לדלקת).תוצאות של מחלת הנשיקה עדיין לא הגיעו. היינו אפילו במיון.. ביום השישי ובמחצית מהיום השביעי לא היה חום, ובערב שוב חזר החום. מה זה יכול להיות? ממש מודאגת!!!! אודה לחוות דעת שלך

שלום, האפשרויות יכולות להיות החל ממחלה וירילת ועד למחלה חיידקית כמו דלקת בגרון. מחלת הנשיקה גם היא באה בחשבון. מאד משמעותי מה מוצאים בבדיקה של הילד. בכל מקרה הוא יחלים תוך מספר ימים ולא צריך להיות מודאג יתר על המידה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות