סכנת הידבקות במחלת נשיקה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

16/06/2015 | 20:10 | מאת: יפעת

שלום רב, חמותי אובחנה כחולה במחלת הנשיקה על ידי בדיקות דם. יש לי תינוק בן חודשיים וחצי (חודש וחצי מתוקן). האם הוא יכול להידבק ממנה. במידה וכן לאילו סימפטומים לשים לב? הוא צרוד מזה 3 ימים והרופא ילדים בדק אותו ואמר שזה צרידות כי יש לו קצת נזלת וש"אין מחלת נשיקה בגיל שלו". לאחר מכן כשפניתי שוב לרופא אמר שבמידה והיא מדבקת עדיין שלא תתקרב אליו. אבקש הבהרה לעניין כי אנו מבולבלים. תודה רבה

שלום, אכן תלוי באיזה שלב של המחלה היא נמצאת. היא בהחלט יכולה להדביק אותו אם היא נמצאת במגע קרוב אליו.

מנהל פורום חום אצל תינוקות