חום ממושך של חודש וחצי

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

21/04/2015 | 15:36 | מאת: דנה

שלום רב, הבת שלי, תינוקת בת שנה וארבע סובלת מחום ממושך כבר חודש וחצי. לפני חודש וחצי היה ארוע חום מאוד גבוה שהגיע עד ל40 מעלות. במיון אמרו לנו שמדובר בוירוס. מאז החום גבוה ונע בין 37.7 ל- 38. לעיתים יש יום או יומיים חום של 37.3 או 37.4 ואז שוב עולה. ספירת הדם הייתה תקינה מלבד:RDW שהיה 16.4% כשהערכים נעים בין 11.8-15.6. MICRO% היה 10.4, ערכים בין 0-6, PLT 465 ערכים בין 100-450 ו- NEUTROPHILS% DIF היה 21% ערכים בין 30-50. IGG 603, IGM 115 IGA 24.3. CRP - 0.31. בתפקודי כבד GOT)AST( היה 46, כשהערך העליון הוא 44. אלו עוד בדיקות כדאי לעשות? אלו מחלות יכולות לגרום לחום כזה ממושך?

שלום, יש וירוסים שונים שיכולים לגרום לחום גבוה מתמשך (לדוגמא מחלת הנשיקה).בכל מקרה כרגע יש להמשיך במעקב של הרופא המטפל ובמידת הצורך הוא יפנה אתכם לבדיקות נוספות אם צריך. ברוב המקרים הכל חולף והילדה תחלים

מנהל פורום חום אצל תינוקות