תינוק בן שנה עם חום לסרוגין

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

02/11/2014 | 08:31 | מאת: noa

שלום, בני מזה חודש עם חום לסרוגין של 38.5. יומיים חום, 4 ימים הכל בסדר וכך במשך חודש בערך. אוכל יחסית יפה, מתקשר וללא תופעות נוספות. פעם בשבוע מבקרים אצל הרופא שלא רואה שום דבר. עשינו בדיקת דם כולל בדיקה למחלת הנשיקה והכל יצא תקין פרט להמוגלובין של 10.7. מה עוד יכול להיות? לפני חודש וחצי נכנס למשפחתון עם עוד ילדים. לבני אחות תאומה שללא חום.

שלום, תופעה שמתאימה לילדים שנכנסים למעון בשנה הראשונה. ניתן לחזק את המערכת החיסונית ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות