חום שלא יורד כבר חמישה ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

12/03/2014 | 20:20 | מאת: r

שלום, הבת שלי בת שנה ושלושה חודשים, לפני חמישה ימים החל חום שהגיע ל-39.8. אין שום תופעה אחרת מעט נזלת. היינו פעמים אצל הרופא, בביקור הראשון נאמר לנו כי אין כלום ואולי זה שיניים ובביקור השני נאמר לנו שיש לה דלקת גרון ויראלית. מהביקור השני שהיה ביום שני החום לא עלה יותר מ-38.5 אבל עדיין היא מעלה חום. יש לציין כי עד גיל שנה לא צמחה לה שן אחת. מגיל שנה צומחות לה השיניים וכעת לפי איך שזה נראה כל השיניים בחלק העליון של הפה צומחות. האם כדאי שוב לחזור לרופא? מה לעשות? אני מאוד מודאגת.

שלום, להרגע במיידי!!! קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית שתחלוף תוך מספר ימים. סבלנות והיא תחלים.

מנהל פורום חום אצל תינוקות