הזיות

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

24/02/2014 | 00:17 | מאת: איילת גולדשטין

ד'ר שלום רב, אני לחוצה מאוד, יש לי ילדה בת חמש וחצי עם חום כבר ארבעה ימים , הרופא אומר שזה לא חיידק, בערב היה לה חום 30 ונתתי אדויל, לאחר כמה זמן היא התחילה להזיע ממש, ואש פתאום היא התחילה לילל, למלמל קצת ואז עשתה כאילו היא צריכה להקיא, לקחתי אותה לשירותים אבל כלום ואז היא אמרה שיש לה יציאה,ולא יצא כלום!!! כל הזמן הזה היא מצטמררת וקר לה נורא, ממש רועדת , לאחר שלוש דקות בערך שאלתי אותה איך היא מרגישה ואם היא צריכה להקיא והיא לא זכרה כלום! היא אמרה שהגיעה לבד לשירותים למרות שאני זו שבכלל סחבתי אותה ושהיא בכלל לא צריכה להקיא היא ממש הזתה אבל תוך כדי שממש הזיעה וירד לה חום, האם זה ייתכן???אני ממש לחוצה, אודה לתשובתך המהירה

23/02/2014 | 23:48 | מאת: איילת

חום 39 טעיתי בהודעה

שלום, הזיות חום מאד נפוצות ואינן מפחידות כלל. להרגע במיידי. זה אופייני ואינו מסוכן.

מנהל פורום חום אצל תינוקות