חום מתמשך חמישה ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

30/01/2014 | 12:58 | מאת: שרון

שלום רב, בתי בת ה-7 סובלת כבר חמישה ימים מחום גבוה שיורד רק באמצעות תרופות להורדת חום (נורופן ואקמולי לסרוגין), כמעט ולא אוכלת, שותה מעט, מאד חלשה, כואבת לה הבטן, שני ביקורים אצל הרופאה לא העלה דבר, מעט אודם בגרון (הילדה משתעלת ומצוננת), כבד מעט נפוח, הבוקר עשינו בדיקות דם והספירה הראתה זיהום ויראלי, האם ללכת לחוו"ד נוספת, האם ניתן לתת לה תרופה כלשהי/משהו חיצוני לחיזוק המערכת החיסונית, אנחנו די אובדי עצות מול המצב, בתודה מראש

שלום, מה שיש לבת שלך זה הוירוס התורן שגורם לתופעות האלה. היא תחלים ללא צורך בבדיקות או חוות דעת נוספת.

מנהל פורום חום אצל תינוקות