חום חוזר מעל לחודש

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

05/01/2014 | 23:43 | מאת: Shlomi

שלום רב, ביתי בת שנתיים ויש לה חום מתמשך כבר מעל לחודש, כל פעם שהחום נרגע אנו שולחים לגן ואחרי כמה ימים שוב מתחיל חום. האם זה הגיוני שתינוקת מעלה חום בתדירות כה גבוהה?? היא מקבלת נטיביוטיקה עקב דלקת באזור הרגל לפני כשלושה שבועות עם אשפוז של שבוע, האם יכול להיות קשר קיבלנו הוראה לתת אנטיביוטיקה למשך שישה שבועות כרגע אנחנו בשבוע לפני אחרון. אודה על תשובה מהירה. תודה!

שלום, לפי התיאור שלכם הרי שהטיפול האנטיביוטי הוא עקב זיהום בעצם. זאת סיבה לחום. כמו כן יתכנו גם מחלות וירליות חוזרות. מה חושב רופא הילדים שלכם שבדק אותה? אם זה אכן מחלות וירליות חוזרות הרי אני יכול לעזור ע"י טיפול הומיאופתי שימנע את התחלואה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות