רעשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

01/11/2013 | 02:38 | מאת: shlomie

בתי בת השמונה התחילה לפני שלושה ימים להשמיע רעשים $ שלום, אינני מבין משאלתך על איזה רעשים מדובר ומה הסימפטומים עכשיו שאני מקשיב כמה דקות זה נשמע כמו שיעול קל בערך כל חצי דקה מלווה בהוצאת אויר האם יתכן שיש קשר שיש לה acid reflex ששאלתי אותה מה גורם לה היא אומרת שלא יכולה להפסיק שמתי לב שבבוקר היא לא ממשמיעה את הרעש אשמח מאוד אם תוכל לכוון אותי מה גורם לזה תודה מראש שלומי

שלום, את הממצא הזה צריך לבדוק כדי לאבחן. בהחלט יכול להיות קשור לבעיה שממנה היא סובלת ויכול להיות גם טיק עצבני. בכל מקרה אשמח לבדוק את הילדה ולעזור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות