חום גבוה לתינוק בן שנה וארבעה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

06/07/2013 | 19:42 | מאת: מלי

שלום רב, בני בן השנה וארבעה חודשים חולה הרבה. לאחרונה חולה יותר מתמיד. לאחר חיסון גיל שנה אותו קיבל בגיל שנה ושלושה כי היה תמיד חולה היה עם חום 40 וקיבל התכווצויות. לאחר מכן היה בריא.נכנס לגן. לפניי שבועיים וחצי היה עם חום גבוה-דלקת בגרון קיבל מוקסיפן למשך שבוע, היה בלי חום יומיים ושוב חום. אחריי שבוע חום צילום ריאות תקין, בדיקות דם שהראו לדעת הרופא מחלה ויראלית(LYM% 40 נורמה מתחת 50 ו-MONO ABS 1.2 נורמה קטן מ-1).היה בלי חום יומיים ושוב היום חום 39.5.כלומר כמעט שבועיים וחצי חום ברצף. הרופא טוען שנדבק כל פעם במחלה ויראלית ומסרב לעשות משטח גרון בתואנה שבגיל כזה לא עושים משטח גרון. אני מאוד מודאגת. הילד חיוני, אוכל, בריא ומשחק כמעט כאילו אין לו כלום וזה מפחיד אותי יותר. מה יכול להיות לו?אנימתחילה לפחד שזאת מחלה לא סטנדרטית. מה עוד אפשר לעשות? אודה מאוד לתשובתך. אני בהיסטריה!

שלום, להרגע במיידי!!! לא מדובר בשום מחלה מיוחדת אלא בתופעה מוכרת של כניסה לגן ותחלואה חוזרת. הוא לא מצליח להתאושש וחוטף משהו חדש. ניתן להפסיק את הרצף הזה ע"י טיפול הומיאופתי לחיזוק מערכת החיסון. אשמח לעזור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות