חום ללא ממצאים ממצאים בבדיקות שנערכו עד כה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

28/05/2013 | 20:17 | מאת: ים

שלום רב, בת שנה וחצי מזה חמישה שבועות חום סביב 38 מעלות (מ37.8עד 38.8) מתנהגת כרגיל גם בזמן החום. ללא תסמינים נוספים כלל. אוכלת רגיל, יצאות רגיל, מצב רוח רגיל.... השתחררנו זה עתה מאשפוז במחלקה לאחר סידרת בדיקות מקיפה, בה כל הבדיקות תקינות(דם לחיידקים שונים, שתן, לב, חזה, בטן). אנו עוברים לאשפוז יום, אך יחד עם זה היינו רוצים להתייעץ עם עוד רופאים מומחים שאינם מבית החולים שהיינו בו (אנחנו מרוצים, אבל רוצים עוד חו"ד...). העניין הוא- שאנחנו לא יודעים למי לפנות, מי "השמות הגדולים" אליהם כדאי להגיע. מה גם שאינו יודעים לאיזה סוג רופא לפנות. בתודה.

29/05/2013 | 14:48 | מאת: ים

האבחנה במכתב שחרור היא FUO נשמח לשמוע ממך על שמות של רופאים מומחים שכדאי לפנות אליהם להתיעצות. אנו גרים במרכז הארץ, לא הינו בשנידר. לקוחות קופ"ח כלית.

שלום אין מתפקידו של פורום זה לפרסם שמות של רופאים או לתת המלצה כזאת או אחרת. מאד חשוב היכן אתם גרים. אשמח לעזור לכם יותר בטלפון ולא מעל דפי הרשת

מנהל פורום חום אצל תינוקות