ילדה בת שנה וחצי עם חום עולה יורד ואבחון רופא

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

10/04/2013 | 13:19 | מאת: נטע

שלום רב, הילדה שלי הייתה עם חום בסוף שבוע, לא מדדתי אבל הרגיש לי דיי חם. אני רוצה לציין שאין לה כמעט שיניים אז אולי זה מזה. אתמול שוב עלה לה החום ובלילה בקושי ישנה. באיזה שלב גם הקיאה (מבקשת לשתות הרבה בלילה) היום הייתי אצל רופא שאמר שהיא לא נראית טוב (דיי ברור) ובבדיקות כלליות הדבר היחיד שרשם היה כאב בצד שמאל של הבטן (בכתה כשלחץ) ושלח לבדיקת שתן. בבדיקת סטיק לא היה סגור על תשובה, רשום leucocytes-u strip ++ ובנוסף רשום על יד erythrocytes ++. מה זה אומר? הוא ביקש שנבוא לביקורת אצל רופא נוסף אחה"צ. וממש הלחיץ אותי. אשמח לעזרה ומה כדאי לעשות. תודה רבה

שלום, הבדיקה לא ממש מדויקת אך יכולה לרמז על דלקת בשתן עם צורך לטיפול אנטיביוטי.

מנהל פורום חום אצל תינוקות