מתן נובימול

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

24/02/2013 | 10:11 | מאת: רותי

שלום ד"ר, בתי בת 5 חודשים. הנקה מלאה. נשארת איתי בבית. כשבוע ימים מאוד לא רגועה. בוכה כל הזמן ולא ישנה במהלך היום. יכול להיות עקב חיסון רוטה מלפני שבוע, או שיניים, או וירוס כי היא קצת משתלת (הרופא לא ראה כלום). מזה 5 ימים מקבלת מנה אחת של נובימול בלילה לפני השינה וזה הדבר היחיד שעוזר לה לישון. מאתמול בלילה העלתה חום 38.2 והיום 38.5 וקיבלה נובימול במהלך היום. כמה זמן אני יכולה להמשיך עם מתן נובימול (במיוחד עכשיו שהחלה להעלות חום?). התינוקת באמת נראית לי סובלת ואני רוצה לעזור לה (ולי) לישון.. תודה, רותי

שלום, נובימול בכמות ותדירות שאת נותנת ניתן לתת מספר ימים ללא חשש.

25/02/2013 | 12:30 | מאת: יפה

עד כמה שאני יודעת, יש איזה בעיה עם נובימול. ה-FDA בארה"ב ביקש להוריד את התרופה מהמדפים. אקמולי עושה את העבודה. בגדול. חום אינו מהווה בעיה לכשעצמו, אלא אם את רואה שהילדה קצת אפטית או מחליפה צבעים וכדומה..אז יש מקום לראות רופא. מתן אקמולי נועד להקל על סבלה של הילדה או על חוסר הנוחות שלה.. זה יעבור לה. בריאות שלמה

25/02/2013 | 13:58 | מאת: רוית

לפני שכותבים עד כמה שאני יודעת..צריך לבדוק בשביל לא להטעות אנשים רבים שרכשו נובימול-בעקבות המלצת הרופאה ומרוצים ממנו מאוד..(בדקתי מול הרופאה שלי וממליצה לך גם לבדוק עם שלך לפני שאת כותבת תשובה כזו-ודאי לאחר שהרופא של הפורום המליץ להמשיך ולתת אותה) ממליצה גם לך לנסות את נובימול-צריך לתת כמות הרבה פחות גדולה דבר שמונע את פליטת/הקאת התרופה חג שמח רוית

מנהל פורום חום אצל תינוקות