בת שנתיים וחצי חום גבוה כבר שישה ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/02/2013 | 14:59 | מאת: מירית

שלום בתי בת שנתיים וחצי סובלת מחום גבוה מיום שישי בערב אמש היה לה כ-40.5 בבית השחי. מטופלת בנורופן לסירוגין עם אקמולי , עייפות כל הזמן, נזלת ירוקה ושיעול עד לפני יומיים סבלה מהפרשות בעיניים מותשת ובוכיה. ספירת דם תקינה, אוכלת ממש מעט ושותה בסדר. הרופא אמר שלהערכתו זה וירוס ושלהערכתו החום היה צריך להפסיק כבר אתמול.(דבר שלא קרה לצערי) מה עליי לעשות? אני פוחדת שמא מפספסים אותה באבחון - לא רוצה להיות אדישה לדיאגנוזה!!!

שלום, אכן לרוב זה מחלה וירלית שנמשכת לעיתים זמן רב יותר. תמיד ניתן לגשת לביקורת של הרופא לראות את משהו חדש הופיע.

מנהל פורום חום אצל תינוקות