חום עולה ויורד כבר שבוע. ילד בן 3

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

03/02/2013 | 16:39 | מאת: דנית

שלום! הבן שלי בן שנתיים ועשרה חודשים, עם חום כבר כשבוע מיום שני. התחיל יומיים וחצי של חום גבוה שהגיע אפילו ל40.4, ירד בעזרת תרופה להורדת חום ועלה שוב, כך למשך יומיים וחצי. לאחר מכן יממה בלי חום ולאחר מכן חופ סביב ה38+ ושוב יממה בלי חום ושוב היום חום סביב ה38+. החום הזה לא מטופל בתרופות להורדת חום... אנחנו עושים אמבטיה פושרת פעם ביום, מקפידים על שתיה ובדיקה שהוא עושה פיפי, אוכל לפעמים... ירד במשקל כחצי קילו במהלך השבוע... היינו כבר פעמיים אצל הרופא, שבפעם הראשונה אמר רק לבדוק שהוא שותה ועושה פיפי וזה היה... אח"כ שוב אצל הרופא שהפעם עשה בדיקת דם וגילה וירןס בערך של +5 אבל אמר שזה וירוס ולא בקטריה ולכן אין לקחת אנטיביוטיקה כי אם להמשיך בשתייה מרובה, בדיקה שהוא עושה פיפי וכ"ו... עכשיו כאמור אחרי יממה בלי חום, חזר החום שוב סביב 38+. הילד כבר חלש מאוד... מה עושים? כמה זמן זה נמשך? תודה על תשובתך!

שלום, זה יכול להמשך מספר ימים. סבלנות וזה יחלוף. לא חייבים שתיה מרובה אם הוא עושה מספיק שתן.

מנהל פורום חום אצל תינוקות