טיפול בסבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

12/01/2012 | 00:47 | מאת: יפה

ד"ר מה דעתך על טיפול בסבוריאה בשיטת הIPL האם באמת כזאת יעילה להורדת אדמומיות מסבוריאה שלא עוברת?

עשויה להועיל במידה מסוימת. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

01/05/2012 | 22:16 | מאת: איריס לוי

שלום רב, בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, להלן טיפול חדשני לעור שומני, סבוריאה בפנים לבני נוער ומבוגרים, המונע את הצורך בשימוש בתרופות רואקוטן ואנטיביוטיקה – מינוציקלין וללא תופעות לוואי. התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL לטיפול בעור שומני, או בעור יבש, סבוריאה שמנה או סבוריאה יבשה. – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים, החליק העור ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן. סבוריאה מתבטאת בדלקת כרונית בעור באזורים שבהם קיימות בלוטות חלב (שומן) רבות וגורמת לקשקשת, אדמומיות, שומניות יתר, פצעונים, קילוף העור ולעיתים אף תחושת חום, גירוד ועקצוץ. הבעיה שכיחה בגיל ההתבגרות וגם בגילאים בוגרים יותר ולעתים היא מופיעה בשילוב עם נגעי האקנה, פצעי הבגרות המופיעים אף הם באזורי הגוף העשירים בבלוטות חלב. הטיפול המומלץ לסבוריאה בפנים, טיפול בעור שומני . 1. טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - טיפול שנמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת הדלקת ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. ניסיון מצטבר בארץ ובעולם מראה שניתן להגיע להטבה ניכרת לאחר כ-6 טיפולים בהפרש של שבוע בין הטיפולים. הטיפול נעשה בשילוב עם טיפול קוסמטי לניקוי ניקוז וחיטוי האזור הנגוע. טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב. 2. תוספי תזונה ייחודיים המכילים פרוביוטיקה איכותית לטיפול בבעיות עור וחיזוק המערכת החיסונית. היעילים לטיפול בסבוריאה ואקנה שלהן רקע אלרגי - דלקתי - וזיהומי . 3. תכשירים על בסיס טבעי אנטי בקטריאליים ואנטי פטרייתיים המונעים התפתחות של הבקטריה ומחזקים את מנגנון ההגנה הטבעי בעור לשימור המצב לאורך זמן , . טיפול המונע זיהומים ומאזן את הפרשות החלב, משפר את מרקם העור ומסייע לניקוי, חיטוי המרצת הדם, כיווץ הנקבוביות וספיחת שומנים והפרשות. מניעת קשקשת יובש וקילופים איחוי וריפוי, הרגעה ואיזון הפרשת הסבום (השומן) הנלווים לסבוריאה בפנים. מהו טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL לסבוריאה בפנים? קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט). מהם היתרונות בטיפול בטכנולוגיית IPL לסבוריאה בפנים? אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול סבוריאה בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV הוא אינו גורם לכוויות או כל נזק אחר לעור. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה. כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.

19/04/2013 | 11:06 | מאת: אלי

שלום , אני היה לי סבוריאה וניסיתי הכל חוץ מ טיפול בליזר אבל למזלי יש חברה חדשה בארץ שמוכרת ערק ה קרם וקפסולות שתפקידם לתקן מערכת dna בגוף ולתקן כל תאי העור שנגרם להם נזק עלי ידי כל המשחות והתרופות ואני השתמשתי תוך שבוע ואני מרגיש בנאדם חדש ועור הפנים חלק ולא משפיע לא אבק ולא שמן ולא כל הגורמים להתפתחות סבוריאה ואדמומיות ואני היה לי סבוריאה במצב מתקדם ואם באמת רוצה עזרה אני יכול להסביר לך אני יודע מה זה סבוריאה שגורמת לאי נוחות תתקשרי ואת לא תפסידי 0507331131

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית