הפסקה בהזרקת פורטאו

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

20/05/2015 | 16:48 | מאת: פאני

אני מזריקה פורטאו כ 15 חודשים. זריקת הפורטאו שלי לא היתה בקירור במשך 4 ימים. נאמר לי שהיא אסורה לשימוש. קופת החולים לא מאשרת מתן מרשם נוסף לחודש זה. מה עליי לעשות כשאקבל את הזריקה בתחילת החודש הבא? האם אפשר להמשיך אז בהזרקה כרגיל?

שלום פאני. אין שום בעיה, מתחילת החודש פשוט תחזרי לטיפול כמו קודם. וגם - אל תדאגי, הפסקה זו לא תפגע בהשפעת התרופה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך