euthyrox 50

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

04/03/2012 | 14:45 | מאת: גילה

דוקטור שלום .יש לי בעיה בבלוטת התריס והרופאה רשמה לי את הכדור שצינתי ואמרה לי לקחת בבוקר על קיבה ריקה.שאלתי מה קורה אים שכחתי לקחת על קיבה ריקה ובטעות לקחתי אחרי האוכל? האים זה משנה והאים הפעולה של הכדור נעשת כמו על קיבה ריקה יש השפעה של הכדור כשלוקחים אחרי האוכל? מה יכול ליקרות אים שוכחים לקחת על קיבה ריקה ובכלל למה לוקחים על קיבה ריקה את הכדור euthyrox 50 mikrogramm תודה

לוקחים את הכדור על קיבה ריקה כדי לשפר את ספיגתו, אם קורה שלוקחים אותו לאחר ארוחה לא קורה שום אסון אם זה קורה רק לעיתים נדירות. צריך להשתדל לקחת את הכדור לפני האוכל פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית