מחשבות אובססיביות דיכאוניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

17/12/2016 | 12:27 | מאת: טלי

אני מטופלת בתרופות כמו אסיוול ולוסטרל נגד דיכאון ובכל זאת התרופות לא ממש עוזרות גם הטיפול שהייתי בו לא כל כך עזר אז אני מטופלת על ידי רופאת משפחה עקב משבר שעברתי אני באמת מנסה לעזור לעצמי לצאת מהדיכאון הזה ומהמחשבות האובססיביות המדכאות האלה שכולם מאושרים נשואים ילדים ורק לי לא אני עברתי טיפול וגם בגלל שעברתי טיפול אני מפחדת להכיר בן זוג שמה הוא יחשוב שאני לא בסדר בגלל שהייתי בטיפולים האלה אני מרגישה חסרת אנרגיה לדברים שאהבתי לעשות כל הזמן המחשבות עובדות שעות נוספות האם תוכלי לסייע לי באופן מעשי מה לעשות? תודה ושבת שלום.

20/12/2016 | 16:49 | מאת: טלי

בקשר לפעילויות מהנות cbt אשמח עם תוכלי לתת לי דוגמא לפעילות מהנה שמציעים בcbt? תודה רבה.

היי טלי, התשובה צריכה להופיע בימים הקרובים- האתר עבר למערכת חדשה, ועדיין לא סיים לטעון את כל הנתונים. פעילויות מהנות יכולות להיות: חוגים שונים, ספורט, עבודות יצירה למיניהן, צביעת מנדלות, קריאה, כתיבה, יציאה עם חברים, טיולים (החל מהליכה רגלית בשכונה ועד לטיול בטבע) ועוד ועוד. תלוי מה מדבר אלייך ומהם תחומי העניין שלך.

20/12/2016 | 20:42 | מאת: טלי

שרון,התשובה שכתבת לי נמחקה לי.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית