חוסר בשינה בגלל טירוף האהבה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/12/2016 | 14:23 | מאת: אני

או ליתר דיוק החיפוש אחר האהבה... שלום, אני בן 29 עם תסמונת אספרגר ( הפרעת תקשורת, אוטיזם בתפקוד גבוה ). במקרה האחרון שלא ישנתי לילה שלם הוא בגלל שרציתי להמשיך להתכתב באינטרנט, להתייעץ שם על בעיותיי וגם כי כנראה לא הרגשתי מספיק עייפות. לא ישנתי הלילה כי התאכזבתי שבגלל חוסר הבנה דייט ראשון אחד שערכתי עם בחורה נכשל וכי כעסתי על הוריי שלא הדריכו אותי כראוי לקראת הדייט. אני מפחד שהעצבנות הזו תימשך ואני לא יישן יותר בלילות. מה עושים ? בנוסף, למדתי על עצמי שאני לא יושן לילות רק לעיתים רחוקות ובעיקר באירועים מיוחדים כמו טיסה לחו"ל וכו'... זה לא הפרעה, נכון?

קושי להירדם על ריקע של מתח נפשי ובעיקר כזה הנובע מבעיות היומיומיות איננו נדיר ולמעשה כל אדם חווה אותו מידי פעם. הדבר אינו מביא לידי הפרעה קבועה ובדרך כלל לאחר זמן קצר השינה חוזרת למסלולה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות