סכנת התמכרות לאמבין - דילגת על שאלתי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/08/2016 | 11:57 | מאת: אלי

יש לי נדודי שינה כבר חודשיים על רקע של מחח ולחץ (מתח פנימי ללא סיבה חיצונית) אני מנסה לטפל בזה בשיטות של הרגעה. אני גם לוקח אמביאן 6.25 ב כ 30 לילות בחודשיים האחרונים. שאלה האם אני בסכנת התמכרות לכדור? או אחרי איזה תקופה זמן יש חשש כזה ? תודה רבה

אמביין עלול לגרום להתמכרות במקרים נדירים. אין כללים ברורים למשך הזמן הנחוץ עד להתמכרות. בכל מקרה טיפול באמביין במקרה שלך הוא טיפול בסימפטום ולא בבעיה עצמה. רצוי לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לטפל בבעיית הלחץ הנפשי וממילא כדורי השינה יתייתרו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות