הפרעות שינה וסכרת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/07/2016 | 15:00 | מאת: מני

האם יש קשר בין הפרעות שינה לסכרת. האם יש מניעה שחולה סכרת תלוייה באינסולין יקבל מלטולין האם הנ"ל עשוי לסייע בשיפור השינה ? תודה

ידוע שהפרעות שינה שונות כולל חסך שינה והפרעת נשימה בשינה עלולות להחמיר סכרת קיימת. לגבי מלטונין אין מניעה לנטילה לחולי סוכרת המטופלים באינסולין.

הפרעות שינה עלולות לגרום להחמרה של סכרת קיימת. אין מניעה מנטילת מלטונין אך יש לזכור שהמלטונין איננו תרופת קס לאיכות השינה אל ניתן במצבים ספציפיים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות