בעיות שינה של בעלי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/07/2015 | 09:39 | מאת: קלרה

בעלי בן 59, סובל מבעיות בשינה כבר לפחות 6-7 שנים. הוא נרדם בקלות, אבל מתעורר בסביבות 4:30 לפנות בוקר. אם הולך לישון מוקדם יותר- מתעורר מוקדם יותר. כלומר ישן מקסימום 5 שעות בלילה. בעקבות זאת הוא עייף רוב הזמן. לפעמים ישן בצהריים כשעה. הוא נוחר בשינה, אבל אין לא הפסקות נשימה. הבריאות תקינה. מה ניתן לעשות?

על מנת לאבחן את הסיבה להתעוררות יש צורך לבצע בדיקת שינה מלאה הכוללת רישום גלי המוח, מתח שרירים ומדדי נשימה בשינה. אנא פני למעבדת השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות