קושי להרדם בלילות...

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/12/2010 | 11:32 | מאת: גלי

שלום יש לי ילד בן 11 וחצי. שכל לילה במשך יותר משלושה חודשים מתקשה להירדם בלילות.אני נרדמת והוא עדין נישאר ער יוצא לי להתעורר מתוך שינה.ואני רואה אותו עדין ער זה יכול להיות 1 בלילה. או 2 בלילה.אני מתעוררת מדאגה כי אני יודעת שאחרי שאני נרדמת הוא נשאר ער ואז השינה שלי רופפת.שאני שואלת אותו למה אתה לא נרדם הוא טוען שקשה לו להרדם.עלי לציין שלבני אובחנה אפילפסיה שפירה ליפני שלוש שנים הוא לא נוטל תרופות קבועות.מה עלי לעשות?האם זה שייך לאפילפסיה?לא היו לו התקפים כבר מעל שנה מה ניראה לך? תודה גלי

מומלץ לבקש הפניה למכון השינה להתייעצות . במכון השינה תבוצע קרוב לודאי בדיקת אקטיגראפיה המאבחנת את תזמון השינה באופן מדויק. ומאפשרת לגבש המלצה טיפולית. איחולי שינה רגועה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות