עייפות עייפות עייפות ועוד עייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/08/2014 | 09:32 | מאת: נטע

שלום, אני בת 30, נשואה ואמא ל2 בנות מקסימות. מאז ומתמיד יש לי בעיות שינה. גם לפני הנישואים, גם כשהייתי נערה, גם עכשיו. 1. לוקח לי כמעט שעה וחצי להירדם.. אם אני נכנסת לישון ב22.00 אז רק לקראת 24.00 אני נרדמת. 2. אני מרגישה עייפה כל הזמן, העיינים לפעמים שורפות לי ויוצאות לי דמעות כי אני עייפה. 3. אני מרגישה שאני צריכה לשבת כל הזמן על מנת לנוח, כי אני עייפה, כי לא ישנתי טוב בלילה. 4. בדיקות דם תקינות, אין לי שום בעיה רפואית, הכל תקין יש לי רגישות ללקטוז, ויש לי לחץ דם נמוך מאז ומתמיד. מאז ומתמיד אני חיה עם לחץ דם נמוך, הרופאים אומרים שזה בסדר, ככה הגוף שלי. אין לי שום בעיה פסיכולוגית או נפשית, אני לא במתח ולא בחרדה, אני חיה באושר ובשמחה, אני לא "חושבת" יותר מידי לפני השינה, אני לא מפעילה את המוח לפני השינה. 5. אני מקנאה באנשים ששמים את הראש על הכרית ותוך שניות נרדמים. בעלי יכול להירדם מהר מאוד. 6. כל פיפס או רעש הכי קטן מעיר אותי. אם למשל נובח כלב בשכונה באמצע הלילה, אני ישר מתעוררת וזהו, כל השינה הלכה. אני שוכבת מנסה להירדם ולא מצליחה. כל בוקר אני קמה מהמיטה עם כאבים בכל הגוף, עם חולשה, הגוף זקוק לשינה, אין לי כוחות לעשות כלום, אני מתעייפת מהר מאוד מכל פעולה קטנה שאני עושה בתור אמא. 7. אני תמיד מכינה את החדר לשינה: חושך מוחלט, אור קטן במסדרון הבית, יש שקט בחדר, האוירה היא אוירה של שינה רגועה. 8. התזונה שלי בריאה וטובה, אין בעיות משקל בכלל אני לא יודעת מה לעשות, בבקשה תעזור לי.

את מתארת מצב של אינסומניה. הטיפול איננו חד ערכי ואין פטנט שמתאים לכולם. יש כמובן צורך בייעוץ אינדיווידואלי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות