פטרת קשה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/11/2010 | 11:14 | מאת: קטי

אני בגיל 55, מחלות רקע: כולסטרול גבוה,PLT מעל הנורמה 550, לא נוטלת תרופות ,LDH גבוה 750 ,שנים רבות עם פטרת קשה בציפרני הרגל ,כל הזמן משייפת,ניסיתי את כל התכשירים החיצוניים ולא עזר.שומרת שהציפורן לא תתעבה יותר מידיי.מתלבטת כל הזמן אם ליטול תרופה למיגור הפטרת כי היא פוגעת בכבד.מה דעתך ד"ר?

שלום לך אני לא הייתי ממליץ לך ליטול תרופות סיסטמיות לאור הנתונים שלך הייתי מסתפק בטיפול מקומי על אף ההענות הנמוכה לטיפול בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים