ירידת שמיעה פתאומית ליקוי עצבי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/12/2016 | 15:33 | מאת: אור

ילדה בת 12 בריאה בדרכ לפני חצי שנה ירידה בשמיעה באזן ימין פתאומית MRI תקין .מבירור ליקוי עצבי בטונים גבוהים מ1000 הרץ עם ירידה עד 90 ד"ב.עד 1000 הרץ בטונים נמוכים שמיעה תקינה. שאלתי היא האם מכשיר שמיעה יכול לסייע?ואם לא מה כן? בתודה מראש אור

01/12/2016 | 17:50 | מאת: אור

מכון אחד התעקש שמכשיר שמיעה לא יעזור אלא להיפך יקשה לכן שאלתי אם ללאור הנתונים מכשיר שמיעה עשוי לסייע בכלל תודה

שלום אור, לצערנו המידע אינו מספק כדי לענות על שאלתך. כדי שנוכל לענות עלינו לראות תוצאות של בדיקת שמיעה מלאה. נשמח לסייע באופן אישי - את מוזמנת לפנות אלינו.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול