אסטמה של העור, מקרה חמור.

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/10/2016 | 19:50 | מאת: שירן

פרופסור שלום, אני סובלת מאוד מאסטמה של העור החל מתקופת היסודי ואף לפני. תחילה הגרד היה מופיע בקפלים בלבד ובשנים האחרונות החמיר ומתפזר כעת על כל אזור אפשרי בגוף. בנוסף, יש לי נזלת כרונית וגם זה החמיר, אני מבינה שזה אחד מהתסמינים שיכולים להיות קשורים לכך? לשאלתי, אני לא מצליחה להתגבר בשום צורה על הבעייתיות בעור והרופאים תמיד מביאים משחות עם סטרואידים. מה ניתן לעשות כדי לטפל בבעייה? מה גם שאין עונות מסויימות אני ככה כבר שנים רצופות. תודה.

במקרים קשים שאינם מגיבים לטיפולים בסיסיים מקובלים, יש לשקול טיפולי פוטותרפיה או טיפול ססטמי. כדאי לפנות למרפאה העוסקת בדלקת עור אטופית - כמו זו הקיימת במרפאת עור בבית חולים בילינסון

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור