אסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2016 | 16:13 | מאת: רותי

שלום רב , יש כבר מעל חודש גירודים בכל הגוף בעיקר בצוואר אם אני שמה קרם על בסיס שמנים זה ממש עוזר ,אתמול הופיע לי בכפל הפנימי של המרפק כתם אדום כמו פריחה הלכתי לרופא ו היא החליטה שיש לי אטופיק דרמטיטיס . קמתי בבוקר והכל עבר השאלה שלי אם זה באמת אסטמה של העור או אולי אלרגיה למשהו ?

ההסתמנות יכולה להתאים לאטופיק דרמטיטיס אבל ההופעה לא טיפוסית ולא אבחנתית, כמו למשל ההופעה לראשונה כנגע חד צדדי ובגיל המבוגר, ולכן יש לשקול גם אבחנות אחרות כמו דלקת עור ממגע - יש לפנות לבדיקה חוזרת של רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור