כתם לידה חום

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/09/2016 | 16:34 | מאת: רום

שלום רב בתי בת חצי שנה נולדה עם כתם לידה חום ביד וכתם קטנטנן בכף היד ,בבדיקה אצל הרופא נאמר שזה לא כתם קפה בחלב אלא כתם לידה רגיל...לא הבנתי מה זה אומר? איך מבדילים? אציין שהכתם ביד לעיתים נראה ולעיתים פחות תלוי באור. אני מאוד חוששת, קראתי על כל מיני מחלות....

איני יכול להתייחס לממצא ומשמעותו רק על פי התאור שלך, בהעדר אבחנה בדרך כלל ניתן להגיע לאבחנה חד משמעית על סמך ממצאי בדיקת העור כולל בדיקה בדרמטוסקופ

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור