בעות בעור כמו עור ברווז וגירוד

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/08/2016 | 16:06 | מאת: יהושע

שלום רב. מזה כשבועיים זיהיתי שבגוף עליון וכן ידיים ורגלים יצאו לי סימנים כמו עור ברווז שמלווים בגרוד מטריד. נדרשתי לרופא עור ונתן לי סבון גוף לשטיפות וכן משחת אקווה למריחה לאחר מספר ימים ללא הטבה אלא החלו לצאת לי פצעונים קטנים במקומות של גירוד וכן יובש בתנוכי האוזניים. לציין שכול הגול שלי וגפיים עליונים ותחתונים מלאים החספוס. חזרתי לרופא שהמליץ להפסיק את השימוש בסבון שטיפה וכן את המשחה וזומנתי לביופסיה במרפאה שלו אני די מודאג. אני שומר על היגיינה. מעולם לא סבלתי מארוע שכזה. ד"א אני בן 60.

ככל הנראה לא ניתן היה לקבוע אבחנה על סמך מראה הפריחה , ולכן הוזמנת לביצוע ביופסיה וודאי שלא אוכל לקבוע אבחנה על פי הסיפור בלבד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור