המנגיומה בתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/08/2016 | 08:08 | מאת: מעיין

שלום, בני בן החצי שנה מטופל במשחת דרלין מזה כארבעה חודשים בעקבות המנגיומה במצח , נאמר לנו למרוח את המשחה פעמיים ביום אך העור מתייבש ומגרד מה שגורם להפרשות ודלקת . קיבלנו אפלומצין לדלקת ונאמר לנו למרוח פעם ביום דרלין ופעם ביום אפלומצין כדי שהדלקת לא תחזור . האם שימוש באפלומצין לאורך זמן לא גורם נזק ? כמה זמן ממולץ השימוש במשחת דרלין ? והאם זה בסדר להשתמש בה לאורך זמן ?

אם ההמנגיומה עדיין גדלה - יש לשקול לעבור למתן פרופרנולול או אטנולול בשתיה או להחליף לטיפול מקומי בג'ל טימולול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור