בירור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/06/2016 | 22:41 | מאת: רות

שלום רב בתי קיבלה כוויה דרגה 1-2. לפני חודש וחצי ממחליק שיער בחום 270. האזור כעת בצבע חום בהיר ואיפה שהשכבה התקלפה בטעות בזמן שהייתה משחקת אחרי כמה ימים מהכוויה האזור נע בין לבן לורוד. אני מורחת לה קרם לחות ומונעת חשיפה משמש. ורואה שיום אחרי יום הצבע החום הולך ומתבהר ומדאיג אותי החלק שבו התקלפה השכבה שהוא בצבע ורוד- לבן. יש לציין שאני עדיין מזהה שיש שערות שצומות על אזור הכוויה כמו בשאר היד גם על החלק הבהיר. לפי התיאור האם לפי דעתך אזור הכוויה יחלים ויחזור לקדמות או שישאר שינוי בגוון העור. אני מאוד מודאגת מזה.

התאור הינו של כוויה שטחית, גם נוכחות שיער מעידה על כוויה שטחית. במידה וגוון העור של ביתך הינו בהיר צפויה נסיגה והחלמה יפה. במידה וגוון העור כהה, הנסיגה המלאה תארך זמן ממושך.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור