יובש חזק!

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/05/2016 | 20:18 | מאת: יוסי

שלום רב רציתי לשואל לגבי יובש .. לפני מספר חודשים התחיל אצלי יובש בעניים ביקור אצל רופא העניים אחרי בדיקה מורכבת שכוללת הכול ונאמר קזהו יובש כתגובה אלרגית עונתית או אלרגיה עונתית ונתן לי אופטילסט שלא עזר כלל בנוסף התחיל לי יובש חזק בשפתיים קיבלתי פינסטטיל גיל וטלפסט .את הגיל לא סמתי.כדור אחד של טלפסט 180 מג לא עזר ויבש יותר וקיבלתי נשחה מא.א.ג שנקראת דיספרולק למריחה באוזן בזמן גרד .אחרי תלונות של גרד בדיקות כלליות מורחובות תקינות כולל כול הבדיקות של ראמוטלגיה נרחבות למעט סוכר שהיה 100 בצום 8 שאלתי האם זו באמת תגובה אלרגית!? האם זה אטופיק דרמטיטיס עם כן איזה טיפול עלי לקבל!? אשמח לעצה עזרה זה ממש לא נעים וקשה בנוסף יש לי יובש גם בירכיים זאות אומרת יובש ברגליים למעלה במדדים ממש כמו קשקשת לבנה עור יבש אולי לכיון טיפול מתאים אשמח לעצה תודה

לא מתאים לדלקת עור אטופית אולי דלקת עור ממגע - יש לשקול ביצוע תבחיני מטלית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור