אטופיק בצבא

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/03/2016 | 20:16 | מאת: עידן

היי. יש לי אטופיק דרמטיטיס בדרגת חומרה בינונית לפי איבחון צבאי. נקבע לי פרופיל 64 בגלל זה ואני מפחד שישימו אותי בחיל החימוש או המערך הטכני של חיל האוויר שם אעבוד עם שמן דלק וגריז בתנאי חום וכל אלה יגרמו לי סבל רב. אני לפני גיוס ושתי שאלוני העדפות שלי לא כללו חימוש או טכני. האם זה בכוונה היה ככה? ואם כן, למה נקבע פרופיל 64 ולא 45? אני לא רואה את עצמי משרת שלא בתנאי משרד. אשמח לתשובות. תודה.

הפרופיל נקבע לפי חומרת ביטויי המחלה. באותה מחלה הפרופיל יכול להיות 97 במקרים קלים מאד ו 21 ופטור משרות - במקרים הקשים. מי שקובע הפרופיל היא הועדה הרפואית הצבאית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור