הרפס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/03/2016 | 14:24 | מאת: שירה

יש לי הרפס ונתנו לי משחה אנטביוטית רציתי לשאול תוך כמה זמן המשחה נספגת ממריחה ואחרי כמה זמן נגיד שעות אפשר להוריד כלומר עשתה כבר את הפעולה אני פשוט מורידה בעיקר לפני שינה שלא ילכלך?

איני יודע מה הטיפול שניתן. הרפס הינה מחלה ויראלית. אנטיביוטיקה הינה נגד חיידקים לעיתים נותנים בהרפס טיפול אנטיביוטי בשלב מאוחר בשל קיומו של זיהום משני חיידקי באופן עקרוני יש למרוח שכבה דקה, מה שחודר הוא מה שנספג לעור ואין צורך בעודפים על פני השטח

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור