דרמטיטיס וקעקוע

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/02/2016 | 09:21 | מאת: טל

יש לי קונטקט איריטנט דרמטיטיס אבל מאוד עדין, עשו לי גם טסטים רגילים ביד וגם את הפצ'ים בגב ולא יצאתי רגישה לכלום. רק כשאני שמה בגד סינטטי אני מתגרדת (וגם זה רק אחרי כמה שעות רצופות) ובחורף כשהעור שלי אקסטרה יבש. אני רוצה לעשות קעקוע ורציתי לדעת כמה מסוכן זה עבורי-האם לי צפויה תגובה קשה מאשר לאדם בריא? הבנתי שאפשר אולי לעשות קו קטן באזור הקעקעוע ולחכות כחצי שעה לצפות תגובה. מה דעתך?

איני יודע אם מה שיש לך הוא כפי שציינת או שמדובר בדלקת עור אטופית. אפשר לעשות נסיון של קעקוע בשטח קטן לפני ביצוע קעקוע נרחב.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור